Καλοσώρισμα

kalosorisma.jpg

Καλώς ήρθατε στον ιστοχώρο Λαγοθηρία / Lagothiria.gr το οποίο είναι μια ερασιτεχνική προσπάθεια με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων, ιδεών, προβληματισμών κ.α. για το κυνήγι λαγού και μόνο. Ο χώρος είναι δημιουργημένος με Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS) της ομάδος Drupal και έχει τη δυνατότητα για blog, Forum, e-commerce κ.α. με μόνο όριο την φαντασία των προγραμματιστών του. Στην παρούσα στιγμή θα είναι απενεργοποιημένα, καθώς δεν είμαι και πολύ της λόγιας αντιπαράθεσης (όλοι ξεφεύγουμε, η ιδιοσυγκρασία του κυνηγού βλέπετε!!!) αυτό όμως θα φανεί και στην πορεία των πραγμάτων.
Στο χώρο αυτό θα βρείτε διάφορες φωτογραφίες και βίντεο οι οποίες/α είναι προϊόν δικής μου προσπάθειας - δεν αναφέρω περί πνευματικής ιδιοκτησίας και τέτοιες π........ες - επομένως μπορείτε να τις "δανειστείτε" :) αρκεί να μην αλλοιωθεί το περιεχόμενο αυτών και θα εκτιμούσα αν αναφέρατε και την πηγή αυτών(lagothiria.gr).
Σε κάθε περίπτωση αν το δημοσιευμένο περιεχόμενο προσβάλει εσάς ή εμπράγματο δικαίωμά σας παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μου, από την καρτέλα "Επικοινωνία" και επιλέγοντας από την κατηγορία την τιμή "Επικοινωνία μαζί μου" για τις αναγκαίες διευκρινήσεις.
Λόγω ότι, ο ιστοχώρος είναι σε κατάσταση διαμόρφωσης, μπορεί να προκύψουν διάφορα προβλήματα ή ακόμα και για προτάσεις σας που θα βελτιώσουν την καλαισθησία και την εν γένει λειτουργία του μπορείτε - ομοίως- να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα "Επικοινωνία" πλην όμως στην κατηγορία θα επιλέξετε "website Feedback". ............stay tuned.